25 oktober 2007

Fotodagbok?

Jag har länge varit sugen på att köra den klassiska fotodagboken 365 som helt enkelt går ut på att man tar en bild om dagen som handlar om ens egen vardag. Men det känns som att det blir lite för tidskrävande att hålla på med dagligen, och antagligen skulle det bara bli skitbilder ändå. Men ett veckoprojekt borde jag väl orka med. Min tanke med detta är inte att bara publicera en bild här på bloggen, nej isåfall skall den valda bilden köras ut på papper och klistras in i ett fint album tillsammans med en text om vad jag känner och tycker i just denna vecka. Well, vi får se hur länge jag kommer ha tålamod för detta projket. Det här blir i alla fall min första bild i veckodagboken.


dolly

(ja, skärpan ska ligga på träden, så var det slutdisskuterat)

eller ska jag ta den här, hm

dolly II

8 kommentarer:

Fotograf Mats Lindfors sa...

Gillar den undre bilden bättre. Inte så dum.

Anonym sa...

Du har ju satt skärpan fel på öersta bilden :p

Anonym sa...

Vilken bild du ska ta beror ju på om du känner dig som ett skarpt eller suddigt får denna veckan :)

Anonym sa...

Den med skärpan på träden är klart mera intresseväckande då fåret blir en mystisk diffus nästan sago-varelse. Den skulle jag valt. Kul idé! Om jag hade en liten smidig kameramobil skulle jag nog också gärna göra någon typ av bild-dagbok.

Anonym sa...

jag föredrar utan att blinka den liggande bilden med focus på bakgrunden. Det ger fåret en "ullig känsla" med drömskt inslag att ligga i ofokus. Lite som en dröm.. eller varför inte att räkna får?

Anonym sa...

En mer amatörmässig variant är ju annars bilddagboken.se

Anders Ebefeldt sa...

haha jag tror jag känner mig som ett suddigt får faktiskt :) Marcus: digitalt i all ära men ibland är det rätt gött att ha något fysiskt i sin hand som man kan åldras tillsammans med.

Fotograf Mats Lindfors sa...

Förtydligande. Det är oskärpan i höslöven som jag faller för i den andra bilden.