17 december 2007

Försvarsmakten

Jag vill berömma de kreativa personer som knåpar ihop försvarsmaktens utskick. Det är inte bara många utskick jag får, dom är lika spännande varje gång också. Idag kom alltså ett nytt mission, jag fick ett kuvert innehållandes en pusselram med tillhörande pusselbitar. I själva ramen skrev försvarsmakten smickrande "Du är utvald" glad blev man förstås! Ring det här numret för vidare instruktioner: 0200-12 50 75. Nu är man ju bara så nyfiken på att få veta vad det är för instruktioner man skulle få så jag ringde såklart. En inspelad röst svarar.
- Du har nu 40 sekunder på dig att få fram den kod som du får genom att lägga pusslet du fått, väl förberedd hade man ju lagt pusslet redan innan så det tog endast 2 sekunder att knappa in denna och ta sig vidare till nästa level, spännande nu! Ok. De nya instruktionerna lyder:
- Ta med dig pusslet in i ett mörkt rum.
Ah den ökända "glow in the dark" tekniken. Går in på toaletten och i mörkret lyser de hemliga orden upp mitt ansikte. "Officersrekryteringen har börjat, gå in på www.officer.nu för mer information"
Väl inne på sidan får man göra ett antal tester, tyvärr är inte mitt spatiala tänkande det bästa så jag tvivlar på att jag skulle bli en bra officer. För mycket högerhjärna och filosof antar jag

10 kommentarer:

Anonym sa...

samma sak här. jävla dumheter att försöka göra krig spännande.

/m.e

MarcusFriberg.se sa...

Haha, vad man än tycker om Försvarsmakten, så var det kreativt gjort. :)

Anonym sa...

Tack google! Nu slapp jag själv ringa det där numret!

Anonym sa...

Yep, tack google!

mr_jonsson sa...

Samma här, dock ringde jag! :-)

Anonym sa...

Jag tackar också google, ska gå in på toa nu bara å släcka lyset...

Anonym sa...

Har hört att försvarsminister Håkan Syrén haft svårt att rekrytera officerare men det här börjar ju bli fjantigt

Anonym sa...

Här kommer ännu en google-tackare och fyller upp blogspots till synes oändliga hårddiskutrymme med ytterligare några tecken av meningslöst kravvel.

Anders sa...

hoppsan det var visst fler än jag som var nyfikna :) Btw tacka inte google, tacka mig!

pontan sa...

Jamen se där ja, då får man väl in å kika på toa dårå :P
Tack för infon, orka ringa :D