27 januari 2008

eget ansvar?

Om jag säger till kassörskan, myntan är lite vissen men det var den sista som fanns kvar, jag tar den om jag får den för halva priset. Måste man då ringa till personalchefen så att han ska komma förbi och konstatera det jag redan sagt, det var en dålig sändning från ica och det finns ingen mer, du får den för halva priset. Eller kunde kassörskan själv ha tittat på myntan och dragit samma slutsats som jag gjorde redan från början? Folk är så rädda för att ta lite ansvar, man måste lita mer på sina egna åsikter.

Hursomhelst, myntan hade sin funktion i kanske världens godaste efterrätt, blandade bär med smält vit choklad, en gnutta vaniljsocker, myntablad ovanpå och en bit glass vid sidan av. Jag hade:

1pkt jordgubbar
1pkt björnbär
1pkt blandade hallon&blåbär
1pkt hallon

På med en en liten sked vaniljsocker och sen på med den rivna chokladen (200g). In i ugnen i 5-10 minuter på 250 grader tills chokladen har blivit lite lätt brun. Garnera med myntabladen och servera med en bit gammeldags vaniljglass. Det är omöjligt att inte tycka om det här! Var precis lagom till 6 personer.

Nattblogg idag igen alltså, klockan är nästan 03 och jag är sugen på att sätta på en film och göra lite popcorn. Hm..

martin

Andra tankar om:,

2 kommentarer:

P sa...

Omöjligt att inte tycka om? Jag gillar inte glassen... :) bären hade dock gått ner. helst utan choklad o grejs på dock haha.. Sov sött

sanna sa...

dålig sändning från ICA, vad fan pratar du om anders? du vet själv att sådana inte existerar ;]