22 januari 2008

Who´s got the crack?

Jisses, svårt var det att komma upp idag. På nåt sätt lyckas man alltid ta sig vidare, men det är inte alltid lätt, idag var det inte lätt. It's all so good, and it's all so fine, and it's all so healthy sjunger the kinks, jo visst. Ett liv i skugga. Näringsriktig lunch idag bestående av billys pfefferoni pizza och två skivor bröd med körsbärsmarmelad, då blir man glad när någon sen ringer och vill bjuda på mat, idag blev jag glad.

Om hela kroppen kan skrika efter att få fotografera så gör den det nu, det hörs och syns nog inte men magen pirrar av ideér som mals om och om igen i huvudet. Dags att börja leverera.

Dagens ord - differentieringsstrategi, hur har vi klarat oss utan detta fantastiska ord! :)

flowers said I wish I was a tree

Fy vad kallt det var ikväll när jag var ute och tog lite bilder. Många sköna lirare smög det också förbi. När jag stod där på den lilla leriga gräsmattan och skulle ta den här bilden dyker en kille hastigt upp till vänster, säger yo mannen och stirrar på mig, i ett par sekunder tror jag att han pratar till mig ända tills jag vänder mig om och ser killen med den stora kepsen. Pengarna först säger kille nr1. Kommer på mig själv med att stirra och vänder mig snabbt om tänker att det är bäst att sköta mitt och inte lägga näsan i blöt.

3 kommentarer:

P sa...

Ska vi starta en Michael Porter fanclub?;) Du ska nog kunna få låna min kursbok sen om du bara ber snällt haha..

Anders sa...

haha tycker jag absolut att vi ska göra :) fast det finns säkert redan en på facebook ska du se.

Elina sa...

När kroppen skriker och magen pirrar av idéer känner jag igen! Känner så gällande musiken, att skapa musik.

Jag gillar att fota och lägger upp en del bilder i min blogg. Kul om du tittar förbi och ger lite konstruktiv kritik eller komplimanger;-)

/E.