21 juni 2008

Midsommardag

Jag hade fel, i år igen. Vädret blev kalas, precis som kvällen i övrigt.
Jag är trött så jag fattar mig kort. Nu blir det kanelbullsbak hemma hos Elin.

sanna_o_elin


tårta

6 kommentarer:

Lina Artman sa...

hajhaj, hittade ni ngt mer fint på väla? såå sjukt mycket människor, superkul att vi var där och trängdes ihop. Jag har alltid sagt att shopping är en lagsport ;)

Anders sa...

Haha nej det blev inte mycket mer, vi var tvungna att springa mot bussen. En cykeltidning som inte var vidare rolig kom jag över. Funka kastmojängen bra?

vit_nos sa...

Hej. Måste bara säga att du tar otroligt vackra bilder! Jag har bara en liten fråga, vad är det för kamera du använder? (för t.ex dessa bilder) Det stod i ett tidigare inlägg att du använder en Canon EOS 400D? Om du har/haft en sådan så har jag bara några frågor jag gärna skulle vilja ställa, för jag ska kanske köpa en sådan inom en snar framtid och du verkar vara en mycket skicklig och kunnig fotograf.
MVH/ Matilda :)

Anders sa...

Hej Matilda, tackar för berömmet :) Jag använder oftast en canon 5D eller canon 400D. Dessa bilder är tagna med en 5D och ett fast 50mm objektiv. Fråga på du bara så får vi se om jag kan svara.

machirude sa...

Hej igen. Tack för svaret!
Jo, jag undrar om du tycker att det är mer värt att köpa en 450D istället för en 400D? Och vad tycker du allmänt om 400D'n (Du har ju den) och om man t.ex jämför den och 5D'n?
Mvh // Matilda :)

Anders sa...

Hallå igen Matilda. Hm jag är inte så jättepåläst vad gäller 450an, den har större och bättre skärm och ett lite skönare mer gummerat grepp. Kostar den inte överdrivet mycket mer hade jag nog köpt den bara de få egenskaperna. Om kostnaden är ett problem tar man ändå precis lika bra bilder med 400an. Just det, 450an har live view också något jag själv inte använt mig av så jag vet inte om det är värt pengarna. 5Dn är i en helt annan klass, jag ser 400an som min privata lilla kamera som jag kan ha med mig precis överallt utan att vara rädd om. 5an är mer ett riktigt arbetsverktyg som tål att slitas på varje dag, den är också roligare att jobba med. Jag skulle inte jobba med 400a men den funkar superbra för mina egna privata bilder. En av anledingarna till att jag gillar 5an så mycket är den stora sökaren och att den inte har någon brännviddsförlängning, min fasta 50a förblir alltså en fast 50a, det är gött tycker jag.