12 juli 2009

Hej Sarajevo

Nu är det dags för lite semester, i tre veckor, det ska bli riktigt fint.
Inledde firandet med svensexa för Elins bror igår, champagnefrukost, grabbiga aktiviteter som femkamp och fyrhjulskörning i saxtorp och till sist middag på mölle expressen och utgång gör att man har varit en aning seg idag. (Jag hann inte langre an sa har i sondags, var tvungen att packa och fixa infor tagluffen)

Just nu befinner jag och Elin oss i Prag, tog nattaget till Berlin och sen direkt vidare hit. Anlande pa formiddan igar. Har hunnit ga en spontan stadsvandring och kollat pa de storsta turistfallorna, sjukt mycket turister har kan jag saga, oss inkluderat :) Bor pa hostlet Dizzy Daisy som ar enkelt men bra. Efter en lang sovmorgon ska vi snart ut och se stan. Det ar varmt har, undrar om varmen kommit tillbaka till Sverige ocksa? Imorgon aker vi formodligen vidare mot Ljubljana sedan foljer rutten ungefar nanting sa har. Sarajevo, Mostar, Dubrovnik, Belgrad och sist Krakow. Far se hur langt vi hinner. Ska forsoka halla bloggen lite uppdaterad under vagen, de flesta hostlena har ju internetuppkoppling.

En reflektion som slog mig igar ar att svensk musikexport maste vara ganska stor, efter att ha gatt pa stan under en dag sa horde vi tva latar av eagle eye cherry, en eller tva latar av Mando Diao och en lat av Agnes och sakert nagon mer som vi missade. Haftigt

...

2 kommentarer:

Systeryster sa...

Hejsan hoppsan ville bara önska er en trevlig semester ha det nu tokkul sen får du komma hem och bli morbror, tycker att det börjar bli dags nu!!!

sanna sa...

kan sorgligt nog ta och berätta att bass hunter är stor i nya zeeland :/