06 september 2009

Loppis

Jag och Elin har åkt runt på lite olika loppisar de senaste helgerna. Det är lika spännande varje gång. Ungefär 300 kr har vi spenderat totalt på allt som vi har köpt. Det har blivit en Emmafåtölj, fyra stycken 50-tals pinnstolar till köket, ett antal glasskålar, ett lingontyg, en röd o vit randig marianneburk, en fin väska, ett paraply och ett par skärp till Elin. Otroligt prisvärt och så får man prylar med själ och lite patina, det är härligt. Risken känns dock stor för att falla i något slags beroende, snart har vi väl så många glasskålar att vi inte får plats i lägenheten längre.


elin

...kvällspromenad i det goa kvällsljsuet.

2 kommentarer:

papelito sa...

Hej Anders! Tack för besöket i monopolbutiken i veckan som gick :) Som sagt, jag brukar kolla dina bilder med jämna mellanrum. De är ofta innehållsrika och riktigt snyggt bildbehandlade. Kul att du kan försörja dig på det också, vilket jag har fått för mig att du gör. Hälsningar Patrik

AprillAprill Johanna sa...

Va kul..hade velat se bilder på alla dina fynd. Har du några tips på bra loppisar som vi kanske missat? Inte för vi har mer plats till fler glasskålar heller men ändå!